"Taraftarlarımıza Teşekkürler"
Reklam

"Taraftarlarımıza Teşekkürler"

Zorlu Hollanda maçından sonra Milli Takımımızdan Hande Baladın ve Şebnem Simge Aköz görüşlerini aktardı.

05 Eylül 2019 - 18:39 - Güncelleme: 05 Eylül 2019 - 18:48

2019 CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası çeyrek finalinde Hollanda’yı 3-0 mağlup eden A Milli Kadın Voleybol Takımımız adını yarı finale yazdırdı. Zorlu mücadelenin ardından Ankara Spor Salonu’nda büyük bir sevinç yaşanırken, Milli Takımımızdan Hande Baladın ve Şebnem Simge Aköz görüşlerini aktardı.

Taraftarın galibiyete önemli katkı yaptığını vurgulayan Hande Baladın “Öncelikle taraftarlarımıza çok teşekkür etmek istiyorum. Hollanda’nın üstünde çok büyük bir baskı kurdular. Bizim ekstra bir performans göstermemizi sağladılar. Hepsine çok teşekkür ediyoruz. Performansım konusunda, turnuvanın başından beri elimden geleni yapmaya çalışıyorum takım adına. Ama böyle önemli bir maçta, tabii ki de böyle bir performans gösterdiğim, böyle katkı verebildiğim için çok mutluyum. Şimdi yarı finaldeyiz, evimizde, çok iyi bir oyunla finale çıkmak istiyoruz. Ama önce yarı finali geçmemiz gerekiyor. Umarım iyi bir performans sergileriz aynı şekilde. Çok mutluyuz bugün böyle kazandığımız için” yorumunu
yaptı.
 
Şebnem Simge Aköz ise “Öncelikle Ankara seyircisine çok teşekkür ederim. Rakip takım üstünde büyük bir baskı kurdular ve destekleriyle bizimle birlikte arkamızda savaşan bir güç oldular. Onlara minnet borçluyuz. Kendi evimizde son dörde kaldığımız içinse çok mutluyuz. Bugün kusursuza yakın bir oyun sergiledik. Herkes çok konsantreydi. Hollanda güçlü bir rakipti ama minimum hata yaptık. Takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Artık varımızı yoğumuzu ortaya koyma vakti. İnanılmaz bir savaş verdik ve buna devam edeceğiz. Maça girişimiz çok önemli olacak. Yarı finalin de çok güzel geçeceğini düşünüyorum. Taraftarımız da yine bizi desteklesin. Herkese çok teşekkürler.” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vodafone Sultanlar Ligi’nde Normal Sezon Erdi
Vodafone Sultanlar Ligi’nde Normal Sezon Erdi
İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Finalistler Belli Oldu
İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Finalistler Belli...