Türk Voleybolu’na 3 ödül daha
Reklam

Türk Voleybolu’na 3 ödül daha

Türkiye’nin ilk öğrenci topluluğu Boğaziçi Üniversitesi Spor Kurulu tarafından bu yıl onuncusu düzenlenen Boğaziçi Üniversitesi Spor Ödülleri Töreni bu akşam online olarak yapıldı.

25 Nisan 2021 - 15:30

Ödül alan isimler törene online olarak katıldı.

Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri tarafından belirlenen adaylar arasından yapılan oylama sonucunda VakıfBank, ‘En İyi Takım’, Eczacıbaşı VitrA oyuncusu Simge Aköz ise ‘En İyi Voleybolcu’ dallarında ödülün sahibi oldu.

Oylamadan bağımsız olarak belirlenen “Sportsmanship Brotherhood (Sporcu Kardeşliği) Özel Ödülü”nün bu yılki sahibi ise; son U19 Avrupa şampiyonu 19 Yaş Altı Kız Voleybol Milli Takımı oldu.

Ödül törenine çektikleri videolarla katılan voleybolcular şu açıklamalarda bulundu:

En İyi Takım – VakıfBank

VakıfBank Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Meliha İsmailoğlu:

“Pandemi koşullarında bu yıl 10’uncusu düzenlenen Boğaziçi Spor Ödülleri’nde bizi “Yılın Takımı” ödülüne layık gören siz değerli seçici kurula teşekkür ederiz. Ayrıca Sportmanship Brotherhood Özel Ödülü’nü hak eden 19 Yaş Altı Kız Voleybol Milli Takımımızı tebrik ederiz. Daha sağlıklı günlerde görüşmek üzere…”

En İyi Voleybolcu – Simge Aköz (Eczacıbaşı VitrA):
“Bu sene 10’uncusu düzenlenen Boğaziçi Spor Ödülleri’nde beni “En İyi Voleybol Oyuncusu” ödülüne layık gören Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerine ve tüm voleybol severlere teşekkür ediyorum. Özel sporculara verilen Sportmanship Brotherhood Ödülü’nü alan başarılı sporcuları ve 19 Yaş Altı Kız Voleybol Milli Takımımızı tebrik ediyorum. Koronavirüs dolayısıyla zor zamanlardan geçiyoruz. Daha sağlıklı günlerde bir arada olacağımızı ve güzel anlarımızı paylaşabileceğimizi umut ediyorum. Umarım daha sağlıklı ve güzel günlerde tekrar bir arada olacağız.”

Sportsmanship Brotherhood (Sporcu Kardeşliği) Özel Ödülü – 19 Yaş Altı Kız Voleybol Milli Takımı

19 Yaş Altı Kız Voleybol Milli Takımı Kaptanı Çağla Salih:

“Koronavirüs sebebiyle ayrı kaldığımız bir ödül töreni gerçekleştiriyoruz. Takım arkadaşlarım ve antrenörlerimle birlikte gelip bu ödülü alabilmeyi çok isterdim ama umarım çok daha sağlıklı günlerde bir araya gelebiliriz. Bu ödülü bize layık gören Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerine ve bizi destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vodafone Sultanlar Ligi’nde Normal Sezon Erdi
Vodafone Sultanlar Ligi’nde Normal Sezon Erdi
Mustafa Alpaslan:
Mustafa Alpaslan: "Tüm takımlarımızı kutluyorum"