TVF Pro Beach Tour Dikili Etabı Sona Erdi
Reklam

TVF Pro Beach Tour Dikili Etabı Sona Erdi

Türkiye Voleybol Federasyonu ve Dikili Belediyesi iş birliğiyle organize edilen Pro Beach Tour Dikili Etabı, erkekler ve kadınlar kategorilerinde oynanan çeyrek final, yarı final, üçüncülük ve final karşılaşmalarının ardından sona erdi.

20 Eylül 2021 - 23:49

Tüm karşılaşmalar, TVF Voleybol TV YouTube kanalından canlı olarak voleybol severlerle buluştu.

Kadınlarda finalde Bahanur Gökalp-Merve Çelebi (Metgin) ikilisini 2-0 (21-11, 21-13) mağlup eden Rus ekibi Olga Motrich-Adelia Akhmetova ikilisi şampiyon oldu. Üçüncülük mücadelesinde ise Darina Kindova-Anna Dostalova ikilisi, Buğra Eryıldız – Anna Kurshina (Dikili Belediyesi) ikilisini 21-17 ve 22-20’lik setlerle 2-0 mağlup etti ve üçüncü oldu.

Kadınlar kategorisindeki günün sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız

Erkekler finalinde Hasan Hüseyin Mermer-Sefa Urlu (Dürümle TED Ankara Koleji) ikilisini 2-0 (21-19, 21-17) mağlup eden Murat Giginoğlu-Volkan Göğtepe ikilisi şampiyon oldu. Üçüncülük mücadelesinde ise Gambiya’dan Sainey Jawo-Mbaye Babou Jarra ikilisi, Batuhan Kuru-Necmi Ayberk Güllük ikilisini 2-1 (11-21, 21-14, 19-17) mağlup ederek üçüncü oldu.

Erkekler kategorisindeki günün sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız.

Final karşılaşmasının ardından yapılan kupa töreninde, Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, TVF Başkanvekili Alper Sedat Aslandaş, Dikili Belediyesi Başkan Yardımcısı Hakan Budak, Dikili Gençlik Ve Spor İlçe Müdürü Şevket Bahadır, Dikili Belediyesi Jeotermal A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Durak, TVF İzmir Voleybol İl Temsilcisi Hakan Gürsu ve Btc Turk Marka Temsilcisi Atahan Gürel dereceye giren takımlara madalya, plaket ve hediye çeklerini takdim etti.

Ayrıca; Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, TVF Başkanvekili Alper Sedat Aslandaş, TVF Plaj ve Kar Voleybolu Yönetmeni Oğuz Değirmenci ve TVF İzmir Voleybol İl Temsilcisi Hakan Gürsu’ya katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

TVF Başkanvekili Alper Sedat Aslandaş ise, bu harika organizasyona başarıyla ev sahipliği yapan Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz ve Dikili Belediyesi Jeotermal A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Durak’a teşekkür plaketi takdim etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
AXA Sigorta Efeler Ligi'nde Şampiyon HALKBANK!
AXA Sigorta Efeler Ligi'nde Şampiyon HALKBANK!
VakıfBank’tan 7 sporcusuna veda
VakıfBank’tan 7 sporcusuna veda