VakıfBank’ta Yeni Genel Menajer Banu Can Schürmann
Reklam

VakıfBank’ta Yeni Genel Menajer Banu Can Schürmann

CEV Şampiyonlar Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan VakıfBank'ta ayrılıklar devam ediyor. 6 yıldız ismin veda ettiği sarı-siyahlı ekipte son olarak genel menajer Neslihan Güler Demir karışlıklı anlaşarak ayrıldı. Güler'in yerine gelecek isim de belli oldu.

01 Haziran 2023 - 00:18

Avrupa voleybolunun kulüpler düzeyindeki en önemli organizasyonu olan CEV Şampiyonlar Ligi’nde tarihte ilk kez iki Türk takımı karşılaştı. VakıfBank rakibi Eczacıbaşı’nı 3-1 mağlup etti ve Avrupa’nın en büyüğü oldu. 6 isim VakıfBank ile yollarını ayırırken genel menajer Neslihan Güler de veda etti.

NESLİHAN GÜLER DEMİR’DEN VEDA
VakıfBank’ta üç sezondur genel menajer olarak çalışan Neslihan Demir, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Vakıfbank’la yolları ayrılan Neslihan Demir: “Vedaları sevmem, herkese teşekkürler yakında görüşürüz.” ifadelerini kullandı.

YERİNE BANU CAN SCHÜRMANN
VakıfBank Kadın Voleybol Takımının yeni genel menajeri belli oldu. Sarı-siyahlılarda Neslihan Demir Güler’in ayrılığının ardından genel menajerlik görevine Banu Can Schürmann getirildi. Geçmişte Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Asbaşkanı ve Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) Kontrol Komite Üyesi olanSchürmann, önümüzdeki sezondan itibaren VakıfBank Kadın Voleybol Takımının Genel Menajeri olarak görev yapacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Finalistler Belli Oldu
İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Finalistler Belli...
İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Yarı Final Eşleşmeleri Belli Oldu
İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Yarı Final...