Ataman Güneyligil’e plaketli uğurlama
Reklam

Ataman Güneyligil'e plaketli uğurlama

Uzun yıllar Galatasaray Kadın Voleybol Takımında başantrenörlük görevini yürüten, kariyerini Avrupa’da sürdürecek olan Ataman Güneyligil’e Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek tarafından Galatasaray’a vermiş olduğu hizmetlerden dolayı plaket takdim edildi.

24 Mayıs 2023 - 08:59

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’nda gerçekleşen ziyarette Yönetim Kurulu Üyeleri ve Galatasaray Voleybol Şubesi İdari Menajeri Neslihan Turan da yer aldı.

Başkan Dursun Aydın Özbek, Ataman Güneyligil ve Galatasaray Voleybol Şubesi İdari Menajeri Neslihan Turan, Galatasaray Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.

Başkan Dursun Aydın Özbek, şu ifadeleri kullandı:

“Ataman hoca ile daha önceki başkanlığım döneminde de çalıştık. O dönemde çok başarılı bir kadın voleybol takımımız vardı. Bu dönemde de yine çok iyi bir sezon geçirdik. Ben kendisine Galatasaray’a verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. İyi bir Galatasaraylı kendisi. Şimdi bizi yurt dışında temsil edecek. İnşallah orada da başarı çizgisini devam ettirecek. Hem kendisine hem de eşine yeni dönemde başarılar diliyorum. İnşallah Allah utandırmasın.”

Duygusal anlar yaşadığını belirten Ataman Güneyligil, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Çok teşekkür ediyorum başkanıma ve yönetim kurulu üyelerimize. Galatasaray Spor Kulübü Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinin övgü dolu sözlerine mazhar olabilmek çok önemli bir Galatasaraylı ve Galatasaray Spor Kulübü üyesi için. Açıkçası çok duygusal anlar yaşıyorum.”

Galatasaray Voleybol Şubesi İdari Menajeri Neslihan Turan da “Bizim için oldukça duygusal anlar. Eskiden beri arkadaşım, benim antrenörlüğümü yapmış bir kişi. Aynı zamanda birlikte çalıştık, yöneticiliğini yapma fırsatı da buldum. Onunla beraber çok güzel anılar biriktirdik. Bizim için çok önemli olan başarılar, çok özel maçlar yaşadık. Zor zamanlarda da beraberdik. Bunun üstesinden beraberce iyi geldiğimizi düşünüyorum. Bu bir ayrılık olarak düşünülmesin bence. Bu bir ara diyelim. Bizi daha mutlu eder bu şekilde diye düşünüyorum. Kendisi çok başarılı sezonlar geçirdi. Galatasarayımıza çok büyük kıymetler, değerler kattı. Yurt dışında da bizi aynı şekilde temsil edeceğinden eminim. Çok mutlu ve gururluyum kendisiyle çalışmış olmaktan dolayı.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
AXA Sigorta Efeler Ligi'nde Şampiyon HALKBANK!
AXA Sigorta Efeler Ligi'nde Şampiyon HALKBANK!
AXA Sigorta Efeler Ligi’nde Play-off 3/4.lük etabı tamamlandı
AXA Sigorta Efeler Ligi’nde Play-off 3/4.lük etabı tamamlandı